Gestrand

Ans en Wilma zijn dringend aan vakantie toe. Ze plannen een trip. Met een cruiseschip mee. Naar zonnige oorden. Even ontspannen. Dachten ze.

Onderweg gaat er iets mis. Door Ans. Zegt Wilma. Door Wilma. Zegt Ans. Ze stranden op een onbewoond eiland. Denken ze. Maar het mooie en idyllische eiland blijkt al snel niet zo mooi en idyllisch te zijn.
‘Gestrand’ is een hilarische voorstelling over overleven, vriendschap en het overleven van een vriendschap.

 

zaterdag 25 januari 2020 / 19:00

De voorstelling GESTRAND met eten van Food Club Rotterdam!

Ans en Wilma gaan met vakantie en u gaat met ze mee. Wat zij tijdens hun reis beleven vindt u terug op uw bord. Op deze avond komen theater en diner echt samen. U gaat de voorstelling meebeleven door het eten en het eten anders bekijken door de voorstelling. Stapt u ook aan boord? Maar houd uw reddingsvest in de buurt…

Entree: € 45 voor 3 gangen + voorstelling.

Reserveren: https://foodclubrotterdam.stager.nl/web/tickets/398950

Als zaterdag 25 januari uitverkocht is, spelen we ook op vrijdag 24 januari!

Food Club Rotterdam
Schiehaven 20
3024 EE  Rotterdam
Spel: Anna Nicolaï en Pieternel Bollmann
Regie: Tessa Naber
Tekst: Ariane van Vliet en Alice Reijs
Duur: 45 minuten

 

“Niet alleen was het allemaal heerlijk maar vooral ook talentvol. Jullie spelen niet alleen een rol, jullie ZIJN de rol. Met de juiste HIMAG (houding, intonatie, mimiek, ademhaling en gebaren) slepen jullie ons naar de verschillende lagen van het mens zijn: slappe lach, een gniffel, medeleven, verdriet, bezinning en ontroering. Knap werk! Dank dat jullie dit met ons deelden.”

 

GESTRAND is bij uitstek geschikt als ‘familievoorstelling’. Dus viert u een familiefeest met volwassenen én kinderen, dan is GESTRAND gegarandeerd leuk voor alle leeftijden!

 

Deze voorstelling is niet meer te reserveren.