Theatergroep Plankgas | Ans en Wilma Gestrand
826
page-template-default,page,page-id-826,qode-social-login-1.0.1,qode-tours-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Ans en Wilma Gestrand

Ans en Wilma zijn dringend aan vakantie toe. Ze plannen een trip. Met een cruiseschip mee. Naar zonnige oorden. Even ontspannen. Dachten ze.

 

Onderweg gaat er iets mis. Door Ans. Zegt Wilma. Door Wilma. Zegt Ans. Ze stranden op een onbewoond eiland. Denken ze. Maar het mooie en idyllische eiland blijkt al snel niet zo mooi en idyllisch te zijn.
‘Ans en Wilma, Gestrand’ is een hilarische voorstelling over overleven, vriendschap en het overleven van een vriendschap.

Spel: Anna Nicolaï en Pieternel Bollmann
Regie: Tessa Naber
Tekst: Ariane van Vliet en Alice Reijs
Duur: 45 minuten

 

“Niet alleen was het allemaal heerlijk maar vooral ook talentvol. Jullie spelen niet alleen een rol, jullie ZIJN de rol. Met de juiste HIMAG (houding, intonatie, mimiek, ademhaling en gebaren) slepen jullie ons naar de verschillende lagen van het mens zijn: slappe lach, een gniffel, medeleven, verdriet, bezinning en ontroering. Knap werk! Dank dat jullie dit met ons deelden.”

 

Op 17 maart speelt ANS EN WILMA GESTRAND een try-out als familievoorstelling. We willen graag ouders met kinderen van 6-18 in de zaal! Entree: € 10 p/p. Locatie: Theater De Kunsthut, Den Haag. Reserveren: info@theatergroep-plankgas.nl met vermelding van de leeftijd van je kinderen.

 

Zie agenda voor alle voorstellingen en reserveren.