Theatergroep Plankgas | Els Kok overleden
1949
post-template-default,single,single-post,postid-1949,single-format-standard,qode-social-login-1.0.1,qode-tours-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Els Kok overleden

Els Kok overleden

Ons bereikte het droevige bericht dat op 21 mei 2022 Els Kok is overleden.

Zij was samen met Anna, Marike en Mechteld de oprichtster van Plankgas.

In 2004 speelden we de voorstelling Nu Even Wel van Maria Goos bij het Haagse toneelgezelschap Vobeno. De voorstelling was een groot succes en het spelen met elkaar een groot feest. We besloten de voorstelling op verzoek bij de mensen thuis te gaan spelen. En dat hebben we gedaan!

Wat wás het leuk dit met z’n vieren te ontdekken! Els was een echte comédienne met een geweldig gevoel voor timing. Wat hebben we ongelooflijk veel gelachen in de auto, plankgas door heel Nederland -vaak eindigend in de Mc Donalds, dat kon toen nog-.

We namen het leven en de liefde door in de kleedkamer. Els altijd wijs en kalm tijdens de soms heftige Plankgas vergaderingen in de begintijd. Onmisbaar.                 We blijven met liefde aan haar denken.

.