Theatergroep Plankgas | Linda Møller kiest haar eigen route
1827
post-template-default,single,single-post,postid-1827,single-format-standard,qode-social-login-1.0.1,qode-tours-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Linda Møller kiest haar eigen route

Linda Møller kiest haar eigen route

Na 15 prachtige jaren in acht prachtige producties Plankgas door stad en land te hebben gespeeld heeft Linda Møller besloten nu haar eigen route te kiezen. Vanaf deze zomer zal zij geen deel meer uitmaken van Plankgas.

Gelukkig is zij nog wel bij ons te zien in Vluchtstrook en als één van de Vier Vrouwen van Willem van Oranje, zo lang wij deze voorstellingen nog spelen.

Wij wensen Linda alle geluk op haar reis langs nieuwe wegen.