Theatergroep Plankgas | GESTRAND met eten van Food Club Rotterdam!
1485
post-template-default,single,single-post,postid-1485,single-format-standard,qode-social-login-1.0.1,qode-tours-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

GESTRAND met eten van Food Club Rotterdam!

GESTRAND met eten van Food Club Rotterdam!

Ans en Wilma gaan met vakantie en u gaat met ze mee. Wat zij tijdens hun reis beleven vindt u terug op uw bord. Op deze avond komen theater en diner echt samen. U gaat de voorstelling meebeleven door het eten en het eten anders bekijken door de voorstelling. Stapt u ook aan boord? Maar houd uw reddingsvest in de buurt…

Zaterdag 25 januari 2020 / 19:00
Entree: € 45 voor 3 gangen + voorstelling.
Reserveren: https://foodclubrotterdam.stager.nl/web/tickets/398950
Food Club Rotterdam
Schiehaven 20
3024 EE Rotterdam

Als zaterdag 25 januari uitverkocht is, spelen we ook op vrijdag 24 januari!