Theatergroep Plankgas | ANS EN WILMA GESTRAND en HEB IK WEER! in première gegaan.
1259
post-template-default,single,single-post,postid-1259,single-format-standard,qode-social-login-1.0.1,qode-tours-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

ANS EN WILMA GESTRAND en HEB IK WEER! in première gegaan.

ANS EN WILMA GESTRAND en HEB IK WEER! in première gegaan.

Op 23 januari gingen de 2 nieuwste voorstellingen van Plankgas met groot succes in première: ANS EN WILMA GESTRAND en het liedjesprogramma HEB IK WEER! De 5 openbare voorstellingen in januari en februari zijn volledig uitverkocht. In juni spelen al onze nieuwe voorstellingen in Strandpaviljoen De Fuut in Den Haag. Zie onze agenda voor meer informatie.