Linda Møller
Van jongs af aan is Linda te vinden op het toneel. Als scholier presenteert zij een jongerenprogramma voor de KRO (radio). Na haar studie Theaterwetenschappen in Utrecht te hebben afgerond, studeert Linda
in 1997 af aan toneelopleiding De Trap in Amsterdam. Daarna speelt zij in vele televisie- en toneelproducties. o.a. in Gevaarlijke Liefdes bij het Noord Nederlands Toneel en Maria Stuart in het gelijknamige stuk onder regie van Shireen Strooker.
Daarnaast schrijft, regisseert, presenteert en zingt zij en geeft zij theaterles aan kinderen.
Bij Plankgas is zij te zien in Vluchtstrook en in de historische succesvoorstelling De Vier Vrouwen van Willem van Oranje en zij speelde in Offers & Koffers / Suitcases & Sacrifices (Engelstalige versie), Jetplane, Reünie en in Nu even wel. Met de samen met Mechteld geschreven voorstelling Offers & Koffers, over het leven van expatsverlegde Linda letterlijk haar grenzen. Behalve in Nederland speelde zij Offers & Koffers ook al in Aberdeen, Singapore, Jakarta, Nice, Shanghai, Bern, Barcelona, Lagos (Nigeria), Brussel, Genève en Lausanne. Naast haar theaterwerk is Linda te horen en te zien in diverse commercials, tv-series en bedrijfsfilms. In voorjaar 2017 speelt zij met Het Portret Spreekt in de historische voorstelling Adieu Indië.